Läs mer om nya boken

Om Anders
Prisbelönta böcker
Kunder
Kontakt

Anders Lugn
mobil 073 – 99 60 577

anders@baralugn.se


Sagt om Anders Lugn

”Anders Lugn är en person som ogillar förställning och märkvärdifiering. Han är kreativ och handlingsinriktad och en gudabenådad kommunikatör med stor förmåga att beröra. Till skillnad från många andra är han jordnära och konkret och lyckas få svåra saker att verka enkla.”
Lars Höök, presschef LRF

”Anders Lugn är den bästa kommunikatören jag känner. Jag har haft förmånen att arbeta tillsammans med honom i flera större, framgångsrika förändringsprojekt, där han skapat kommunikationsstrategier, vilket varit en förutsättning för bestående förbättring.
Han har en förmåga att göra det komplexa enkelt

                  


och tydligt och han kan på ett enkelt och snabbt sätt få människor att ta till sig verkningsfulla kommunikativa grepp. När vi skrev boken ”Långtidsfrisk – så skapas hälsa, effektivitet och lönsamhet” tillsammans, så kunde han omformulera vårt medicinska och organisatoriska s
pråk till en härlig prosa. Första kapitlet kan jag njuta av varje vecka, den påminner mig om livets mening.”
Birger Rexed, företagsläkare och ledarskapskonsult

”Anders Lugn var i högsta grad engagerad i ett av Sveriges mest omfattande industriella förändrings-arbeten, då Ericsson Telecom med 24 000 medarbetare vände från kris och nedläggningshot till motivation och miljardvinst, genom att vi radikalt förändrade ledarskapet och kommunikationen. Anders konkreta erfarenheter inom både kommunikation och ledarskap var till mycket stor hjälp, och han är tveklöst den förste jag skulle kontakta om jag stod inför samma utmaning igen.”
Ulf Hall kommunikationsdirektör Ericsson Telecom 1998 - 2001